Yusuf Özvatan Anaokulu
MEVLANA MAH. 1941. SK. YUSUF ÖZVATAN ORTAOKULU BLOK NO 7 ESENYURT / İSTANBUL

VİZYON

Milli eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda okul öncesi dönemde çocukların etkin eğitim programları ile gelişimsel ihtiyaçlarını karşılamak ve ilköğretime hazırlamak, çevre bilincini, düzenli ve dengeli beslenme davranışını kazandırmak.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, kendine güvenen, yapıcı yaratıcı, hoşgörülü çevreye ve canlılara karşı duyarlı, sosyal ilişkileri güçlü, sorumluluk sahibi mutlu bireyler yetiştirmek. Çocukların yaparak, yaşayarak öğrenmesi için fırsatlar sunarak kalıcı öğrenmeyi sağlamak.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim

Servis yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Mevlana Mahallesi 1941.sokak no.7 Esenyurt /İstanbul adresinde bulunan okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 3 km olup araçla 10 dakika gidilebilirken yürüyerek yaklaşık 45 dakikada gidilebilir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Beylikdüzü ile sınır sayılan bir noktada olan okulumuz aynı zamanda bölgedeki alışveriş merkezlerine de yürüme mesafesindedir.