KADROMUZ

Özkan DAĞ - Okul Müdürü

1984 yılında Ordu Fatsa´da doğdum. İlkokulu köy okulunda, ortaokulu Fatsa ve Ünye ilçelerinde, liseyi Perşembe Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi´nde tamamladım. Gazi Üniversitesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptım. Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Pazarlama ediyorum. İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi ´´Siyasal Bilgiler ve Kamu Yönetimi´´ 3. sınıf öğrencisiyim. Erasmus + projeleriyle İngiltere, İtalya,Norveç, İsveç ve Romanya ülkelerinde eğitimlere katıldım. Göreve 2007 yılında Erzurum Horosan’da başladım. 2010 yılında İstanbul Esenyurt Kıraç ortaokuluna atandım. Kıraç Ortaokulunda ve Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezinde müdür yardımcılığı, Esenyurt Namık Kemal ve Siteler Ortaokulunda Kurucu Müdürlük görevlerinde bulundum. 2017 Eylül ayından itibaren İstanbul Esenyurt Bey-Koop. Ali Çebi Ortaokulu´nda Okul Müdürlüğü görevinde bulundum 2023 Agustos ayı itibariyle Yusuf Özvatan Otaokulu’na atandım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.